Un cop s'hagi suprimit el vostre compte, la vostra subscripció es cancel·larà i esborrarem totes les vostres dades dels nostres servidors, inclosos, entre d'altres, els vostres enllaços, dades de trànsit, píxels i totes les altres dades associades.
Què passa quan suprimeixo el meu compte?
Darrera actualització el 18 de desembre de 2021