Una vegada eliminada el seu compte, es cancel·larà la seva subscripció i borrarà totes les seves dades dels nostres servidors, inclosos, entre altres, els seus enlacs, dades de trànsit, píxeles i tots els altres dades associats.
Què succeeix si elimino el meu compte?
Darrera actualització el 07 d'abril de 2025